ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αρχική » ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Alpha Bank

IBAN: GR9601401680168002320010120

Δικαιούχος: WEAR A DIAMOND IKE

Παρακαλούμε πολύ, σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τράπεζα, αποστείλατε στο mail: info@wearadiamond.gr το καταθετήριο, τον κωδικό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό πελάτη. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας). Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό μας.

Μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση σε πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover), την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και η Eταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της Εταιρείας μας κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα, κατά παραγγελία, τόπο παράδοσης.

Σημαντική ενημέρωση

Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€, θα εξοφλούνται ηλεκτρονικά με χρήση κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της αντικαταβολής σε κούριερ ή για παραλαβή σας από κατάστημα της κούριερ. Δεν μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά τα ποσά άνω των 500€. Μόνο με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τράπεζα.

Scroll To Top
Χ
  • Menu
Χ
Αρχική
0 Λίστα Επιθυμιών

Το Καλάθι 0

Χ

Το καλάθι είναι άδειο!

Συνέχεια Αγορών